Baben blir Aftonbladets expert inför helgens V75-omgång efter miljonvinst

Foto av författare

Jessica Grip

130221-ica-baben.jpg
Baben blir Aftonbladets expert inför helgens V75-omgång efter miljonvinst. Foto: Morgan Grip

Onsdagens andelsspel gav en utdelning på hela 1,1 miljoner kronor, då Baben såg till att det blev åtta rätt på V 86:an.
-I dag har man varit kung på ICA Supermarket säger en glad Baben, jag har fått många glada sms och ryggdunkningar under dagen fortsätter han.

-Från början var det 666 000 system och under tävlingens gång blev det färre och färre, den stora rensningen skedde så i avdelning sju där jag hade fem hästar och där en 32 oddsare gick in berättar han, i åttonde och sista omgången hade jag en spik som också gick in och då var det 20 system kvar i hela Sverige. Då drog man en lättnadens suck fortsätter Baben som för någon vecka sedan spelade hem 215 000, även då på V 86. -23 personer fick då drygt 9 000 kronor per man berättar han.

Fördelen med andelsspel är att alla kan vara med även om man inte är travintresserad och i princip kan hur många som helst vara med.
-Först kör man ut 10 stycken andelar, sen får man ut ett så kallat masterkvitto där man kör en och en andel, men vinsten delas ändå på 10, är det då 46 stycken delar man på 10 så alla 46 får vad en tiondel är värd beskriver Baben och eftersom det tippas otroligt mycket andelsspel i Sverige så jämnar det ut sig förklarar han.

Han tippar även andelsspel i fotboll och ishockey där han har ett minst lika stort intresse som i travet. -Jag tittar väldigt mycket på sport, framför allt hockey och fotboll. Visst måste man vara lite insatt, menar han. I bland blir det stolpe ut om en häst galopperar och ibland blir det stolpe in, precis som i vilken sport som helst.

I morse hörde Aftonbladet av sig och vill ha Baben som expert inför lördagens V75 som går på Kalmartravet.
-Det tackade man ju ja till så klart, jag kommer att bli uppringd av deras spelavdelning under morgondagen avslutar han.

-Baben är en suverän tippare som är mycket insatt och informerad säger Kjell-Ove Brunnsberg, en av de lyckliga vinnarna.

Sveg.se säger grattis till de 46 andelsspelare som satsade 85 kronor vardera och som nu kan kvittera ut 24 181 kronor per person.

Läs också: "Ny på jobbet – då fixade Baben en miljon kronor" (aftonbladet.se)

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!