Billy Anklew lämnar Moderaterna – går över till Härjedalspartiet

Foto: Henry Jonasson

Dela det här!



– Jag ser fram emot att jobba med politiker som värnar kommuninvånarnas bästa och som har liknande åsikter som jag. Framförallt värdesätter jag raka och tydliga politiska värderingar, säger Billy Anklew.

Han personröstades in i kommunfullmäktige i Härjedalens kommun på ett moderat mandat 2014.

– Att stå upp för sin åsikt har varit det viktigaste i mitt liv och i mitt politiska engagemang. Jag tar med mig mina väljare och representerar dem framöver som medlem i Härjedalspartiet, säger Billy Anklew.

Härjedalspartiet välkomnar Billy Anklew till partiet.

– Billy vågar stå upp för sina åsikter och för sina väljare. Han är orädd och behövs i politiken i Härjedalen. Vi är glada att han har valt Härjedalspartiet för sin fortsatta politiska gärning, säger Olle Larsson, ordförande i Härjedalspartiet.

Dela det här!