Chatarina hoppas på stort deltagande i Barncancerfondens Run of Hope

– Valet att arrangera Run of Hope här i Sveg var bara så självklart, säger Chatarina Eriksson, här tillsammans med barnen Nova och Milo. Foto: Morgan Grip

Dela det här!Förra året lanserade Barncancerfonden Run of Hope runt om i landet, ett lopp som blev succé redan innan startskottet gick. Även i år finns möjlighet att gå, lunka eller löpa och samtidigt bidra till Barncancerfondens kamp, att rädda så många barn som möjligt från att dö i cancer. Varje steg och varje krona gör skillnad.

I år kan även befolkningen i Sveg med omnejd vara med i kampen här på hemmaplan. Chatarina Eriksson står som värd för Run of Hope i Sveg och hon hoppas att så många som möjligt sluter upp vid Medborgarhuset, klockan 13 nu på lördag.

– Barncancerfondens vision är att utrota barncancer och kan jag göra något för att de ska komma ett steg närmare så vill jag göra det. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, säger Chatarina Eriksson. Valet att arrangera Run of Hope här i Sveg till förmån för Barncancerfonden var bara så självklart. Jag hoppas att många kommer och deltar på lördag.

Sträckan är 5 kilometer och den tar man sig runt genom att promenera, jogga eller löpa. Startavgiften är 50 kronor och går oavkortat till Barncancerfonden.

Kan man inte vara med på lördag, men känner att man vill vara med och bidra, går det bra att swisha sin gåva till 123-147 12 00 och ange koden R97 i meddelandefältet.

Dela det här!