Byggmax har öppnat sin butik i Sveg

Svante Persson, platschef vid Byggmax i Sveg. Foto: Morgan Grip
Svante Persson, platschef vid Byggmax i Sveg. Foto: Morgan Grip
Foto av författare

Morgan Grip

I Svegs östra industriområde ringlade köerna långa på fredagsmorgonen när Byggmax slog upp portarna och invigde sin butik i Sveg.

– Succé och kaos samtidigt. Byggmax etablering i Sveg är bra för hela Härjedalen och det är jättekul att få vara med från grunden här i Sveg, säger Svante Persson, platschef på Byggmax butik i Sveg.

I butiken i Sveg arbetar, förutom platschefen Svante Persson, ytterligare fyra anställda.

Butiken i Sveg har Byggmax senaste koncept och anläggningen mäter cirka 2 000 kvadratmeter med en utomhusyta på cirka 5 000 kvadratmeter.

Vidare finns en rymlig drive-in där kunden enkelt kan lasta sina varor själv.

– Äntligen! I dag slår vi upp portarna och hälsar alla hemmafixare välkomna till vår nya butik. Nu får alla i området runt Sveg tillgång till bra byggvaror till riktigt låga priser och kan ta steget att förverkliga sina byggdrömmar och det känns jätteroligt, säger Henrik Thunberg, regionchef på Byggmax.

– Kul med Byggmax, tyckte Tord och Åsa Bergström från Sveg, som var i full färd med att lasta golv till ett bygge av ett Attefallshus.

– Det blir jättebra med Byggmax. Det är bra med konkurrens och det är roligt när det etableras nya företag i Sveg, tyckte Hans Stener från Sveg.

Många passade på att handla byggmaterial på invigningsdagen som erbjöd 20 procent på hela sortimentet. Foto: Morgan Grip
– Kul med Byggmax, tyckte Tord och Åsa Bergström, som var i full färd med att lasta golv till ett bygge av ett Attefallshus. Foto: Morgan Grip
Vid invigningen bjöds det bland annat på korv. Foto: Morgan Grip
– Det blir jättebra med Byggmax. Det är bra med konkurrens och det är roligt när det etableras nya företag i Sveg, säger Hans Stener. Foto: Morgan Grip
Byggmax har öppnat sin butik i Sveg. Foto: Morgan Grip
Butiken i Sveg har Byggmax senaste koncept och anläggningen mäter cirka 2 000 kvadratmeter med en utomhusyta på cirka 5 000 kvadratmeter. Foto: Morgan Grip

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!