Dukat för fest när Circle K invigdes

– Egentligen är vi ju samma gamla mack förutom att vi har nya kläder och ny profil, säger Magnus Olofsson som trivdes i minglet. Det är alltid roligt när det händer något extra. Foto: Morgan Grip
Foto av författare

Jessica Grip

Den 3 maj förra året hissades nya flaggor upp hos dåvarande Statoil i Sveg. Det var också då det nya varumärket Circle K syntes för första gången.

Under fredagseftermiddagen, ganska precis ett år senare, hölls officiell invigning av den nya fräscha butiken som nu blivit helt omprofilerad. Kent Olofsson med personal hade dukat upp till fest med bubbel, tilltugg, tävling och underhållning och många hade kommit för att vara med.

– Egentligen är vi ju samma gamla mack förutom att vi har nya kläder och ny profil, säger Magnus Olofsson som trivdes i minglet. Det är alltid roligt när det händer något extra.

Officiell invigning innebär förstås röd matta och bandklippning och vem passar bättre att klippa bandet än stationens största drivmedelskund. Anders Woxlin från Woxlins Åkeri höll i saxen och såg till att det nu är Circle K, på riktigt.

Anders Woxlin från Woxlins Åkeri höll i saxen och såg till att det nu är Circle K, på riktigt. Foto: Morgan Grip
Anders Woxlin, från stationens största drivmedelskund Woxlins Åkeri, höll i saxen och såg till att det nu är Circle K, på riktigt. Foto: Morgan Grip

 

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!