Förlust för Sveg hemma mot Järpen

Foto av författare

Morgan Grip

Det blev förlust för Sveg i lördagens hemmamöte mot Järpen. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Morgan Grip
Järpen var till en början det bättre laget och tog också ledningen med 0-1 i matchens 19:e minut. Efter Järpens ledningsmål tog dock Sveg över mer och mer av matchen men man lyckades inte få bollen i nät och förlorade matchen med 0-1.

– Vi började mindre bra och gjorde mängder av tekniska misstag, slarviga passningar och slarviga bollmottagningar, säger Svegs tränare Fredrik Jonasson.

– Efter deras mål vaknar vi till och kommer in i matchen och resten av halvleken är rätt jämn och i andra halvlek tar vi över spelet fullständigt. Vi trycker på och skapar mängder av målchanser, bland annat fem stycken frilägen, men vi lyckats inte göra mål. Med normal utdelning borde vi ha gjort 4-5 mål men ibland vill det sig inte, säger Fredrik Jonasson.

– Glädjande är dock att vi spelar relativt bra i framför allt andra halvlek och det tar vi med oss. Sen får vi nöta avslut i veckan och så hoppas vi att "ketchupflaskan" öppnar sig rejält under de sista matcherna, säger Fredrik Jonasson.