Fyrfasen Energi blir strategisk energipartner för Härjedalens kommun

Cecilia Norberg, vd Fyrfasen Energi. Foto: Morgan Grip
– Vi är mycket glada över uppdraget att som strategisk energipartner få möjligheten att leverera elenergi inom kommunen. Samtidigt gör vi gemensamt ett viktigt avstamp till förmån för miljöfrågor som solceller och fler laddmöjligheter i kommunen, säger Cecilia Norberg, vd för Fyrfasen Energi AB. Foto: Morgan Grip

Dela det här!Fyrfasen Energi AB är Härjedalens kommuns nya strategiska energipartner i ett samarbete som täcker leverans av elenergi och rådgivning i energifrågor.

Uppdraget som strategisk energipartner innebär att Fyrfasen Energi från och med 2019 levererar elenergi till Härjegårdar och Härjedalens kommuns samtliga anläggningar i kommunen. Men redan i år blir man leverantör av tjänster inom energiområden som till exempel; energianalyser, energieffektivisering och projektledning, samt tjänster inom övriga energifrågor och rådgivning kring solceller och laddinfrastruktur. Avtalet sträcker sig över tre år.

– Samarbetet med Fyrfasen Energi avseende stategiska energitjänster ligger helt i linje med Härjegårdars planer i att investera i energismarta och energieffektiva tekniska lösningar i våra fastigheter. Vi ser fram emot ett nära samarbete med en nytänkande energipartner som Fyrfasen Energi, säger Hans Heuser, vd Härjegårdar Fastighets AB.

– Vi är mycket glada över uppdraget att som strategisk energipartner få möjligheten att leverera elenergi inom kommunen. Samtidigt gör vi gemensamt ett viktigt avstamp till förmån för miljöfrågor som solceller och fler laddmöjligheter i kommunen, säger Cecilia Norberg, vd för Fyrfasen Energi AB.

SE MER AV HÄRJEDALEN på Hela Härjedalens Youtubekanal!

 Dela det här!

Morgan Grip

morgan@sveg.se

Latest posts by Morgan Grip (see all)