Hockeyexperten Sanny Lindström: ”Jag har aldrig sett Högström bättre än vad han är just nu”

När hockeyexperten och krönikören Sanny Lindström summerar den gångna veckan i SHL öser han stort beröm över Marcus Högström. Foto: Johan Sahlén

Dela det här!

När hockeyexperten och krönikören Sanny Lindström summerar den gångna veckan i SHL öser han stort beröm över Marcus Högström. Att Svegskillen just nu gör succé i Djurgården är tydligt när man läser Lindströms blogg i tidningen Expressen:

”Marcus Högström spelade trettio och en halv minut mot Rögle i torsdags. Det är tammitusan Erik Karlsson-klass på det. Man kanske skulle kunna tänka sig att Högström var lite mör mot Växjö igår. Icke. Han följde upp torsdagens match med att spela 32.59 minuter. Jag har aldrig sett Högström bättre än vad han är just nu.”

”Marcus Högström är för tillfället seriens bästa back.” ”Som han spelar just nu lär han med största sannolikhet blanda sig i diskussionerna kring en plats i OS.”

Det är inte bara Sanny Lindström som är imponerad över Högströms insats. På Djurgårdens Facebooksida ställer sig en av supportrarna frågan: ”Att Högström står på benen efter 33 minuter på isen får mig att undra om han verkligen är mänsklig.”

Om vi får se Marcus Högström representera Sverige när OS-facklan tänds i Pyeongchang i Sydkorea i februari återstår att se.

Marcus Högström på difhockey.se

Dela det här!