Larissa Ullberg lämnar Moderaterna – går över till Härjedalspartiet

Foto: William Stenvall Zetterström

Dela det här!

– Det ska vara lätt för kommuninvånarna att vara med och påverka. Jag kommer att ha dialog med invånarna, det är dem vi jobbar för och det är viktigt att veta vad de vill så att vi vet vad vi politiker ska göra, säger Larissa Ullberg.

– Jag vill ha fokus på Härjedalen. De frågor som ligger mig närmast finns inom det sociala området, främst att få dem vi redan har anställda inom vård och omsorg att stanna kvar och känna glädje och stolthet i sitt yrke och för sina fantastiska insatser, säger Larissa Ullberg.

Hon vill se en levande landsbygd – även i fjällen – med små och stora gårdar inom köttproduktion, mejeri och växtodling.

– Härjedalspartiet välkomnar Larissa Ullberg. Hon brinner för frågor som är viktiga för oss och kommer att axla det angelägna uppdraget att ta sig an frågorna om vård och omsorg. Hon blir en stor tillgång för partiet med sin erfarenhet bland annat som chef inom äldreomsorgen. Hon är dessutom en orädd person, säger Olle Larsson ordförande i Härjedalspartiet.

Larissa Ullberg är förste ersättare för Moderaterna till kommunfullmäktige och ersättare i Härjegårdars styrelse, uppdrag hon nu kommer att lämna.

Dela det här!