SnowMeet tar paus 2018

SnowMeet 2017 blev en riktigt lyckat arrangemang, nu tar man paus 2018 men lovar att komma tillbaka med dunder och brak 2019. Foto: Morgan Grip

Dela det här!Snowmeet Sveg 2017 var på många sätt ett lyckat och bra arrangemang. Central placerat i Sveg med både skidor och skoter som kärnan i eventet, blev det en mötesplats uppskattad av både boende och besökare.

Vintern 2018 kommer man, trots årets lyckade arrangemang, inte att arrangera något SnowMeet Sveg, anledningen till det är att Sveg i perioden kommer att vara värdort för draghunds-VM och Nordic open.

”Målet är att SnowMeet Sveg ska komma tillbaka med dunder och brak 2019. Vi vill inte göra ett halvbra projekt i en hektisk period utan väljer att ta en strategisk paus. Destination Sveg lägger mycket resurser nu på en bokningstjänst för boende och konferens, förhoppningsvis klart i god tid till VM. Därför kommer det finnas större möjligheter nästa säsong att utveckla SnowMeet Sveg och andra evenemang.”, skriver Destination Sveg i ett pressmeddelande.

Så här såg det ut 2017. Foto och redigering: Morgan Grip

Dela det här!