Log-Rocken drog återigen stor publik

Dela det här!

img_7412.jpg
Den exklusivt sammansatta gruppen The Polkadots bjöd på stämsång i bästa Andrew Sisters-stil och togs varmt emot av publiken. Foto: Morgan Grip
Uppföljaren av 2000-talets Log-Rock, som såg dagens ljus förra året blev återigen succé. Folk kom från många håll och kanter redan under fredagen för att vara med om den musikaliska festen på Gammelgården i Sveg, ett samarrangemang med Kingen och Svegs Hembygdsförening i spetsen.

Portarna öppnades redan klockan 19.30 och redan då började folk strömma in, en halvtimme senare hade 200 personer löst in sig och innan kvällen var slut fanns över 900 personer på området, som gungade härligt i en blandning av gammeldans och rock n´roll.

Kvällen inleddes med ett fantastiskt förspel i busken där ett tjugotal musiker samlats för att värma upp publiken och därefter var det fullt ös kan man lugnt säga.
Stämningen var på topp under hela kvällen och blandningen av besökare måste vara unik i sitt slag. På vilket annat ställe ser man människor mellan 18-80 år som alla trivs lika mycket?

– Fantatiskt roligt, jag vill tacka alla som kom, säger Kingen, som innan han drog igång lovade att blir det en lyckad kväll så kommer han att satsa ännu mer inför nästa år och nu är det inte längre frågan om det blir en Log-Rock 2015, frågan är vilket datum.

– Nu är det bara att köra, säger Kingen, vi kommer att sätta oss ner tillsammans med Hembygdsföreningen och spika ett datum för att sedan kunna boka artister. Kingen har några egna önskemål redan nu och det gäller att vara ute i god tid. 

Sex medlemmar från Östra Härjedalens Brukshundsklubb gick staketvakt med sina hundar under kvällen och kunde stoppa ett par stycken som hade tänkt sig att planka in.
För övrigt gick det lugnt och sansat till under festligheterna och ordningsvakterna kunde mest njuta av musiken även de.

Under hösten drar den hittills utsålda turnén med När rocken kom till Sveg igång igen, nu i ett lite större format än tidigare.

– Vårturnén körde vi på mindre scener runt om på landsbygden, men nu ökar vi och kommer att gästa större orter med större teatrar, berättar Kingen, som ser fram emot att möta publiken ute i landet för att berätta om när rocken kom till Sveg.

Bild 2

img_7370.jpg

Bild 3

img_7385.jpg

Bild 4

img_7429-2.jpg

Bild 5

img_7407.jpg

Bild 6

img_7484.jpg

Bildtext 2
Kingen och Lars-Olof Mattsson öppnade Log-Rock genom att hälsa alla hjärtligt välkomna. Foto: Morgan Grip
Bildtext 3
Gry Sol Karlsson med sin underbara stämma underhöll inne på logen. Foto: Morgan Grip
Bildtext 4
Kärt återseende när bandmedlemmarna i countrygruppen Western Drifters hade återsträff. Foto: Morgan Grip
Bildtext 5
Willie Lee´s spelade upp en blandad repertoar och även en hyllning till Svegssonen Håkan Hallstensson genom sin version av En man med trasiga skor. Foto: Morgan Grip
Bildtext 6
Rocken hade även kommit till Floristen Idé & Design. Foto: Morgan Grip
Videotext
Sveg.se-TV: Log-Rock, som såg dagens ljus förra året blev återigen en succé. Foto och redigering: Morgan Grip
Bildspecial

img_7371-2.jpg

Bildspecial

img_7426.jpg

Bildspecial

img_7424-2.jpg

Bildspecial

img_7474.jpg

Bildspecial

img_7460.jpg

Bildspecial

img_7377.jpg

Dela det här!