Musikhjälpen får stöd av Svegs ungdomsgård

Musikhjälpen 2019
I kväll klockan 21 kliver årets programledare för musikhjälpen, Daniel Hallberg, Farah Abadi och Miriam Bryant in i musikhjälpens bur, som i år står i Västerås. Fotograf: Pressbild/Mattias Ahlm Sveriges Radio
Foto av författare

Morgan Grip

I kväll klockan 21 kliver årets programledare för Musikhjälpen, Daniel Hallberg, Farah Abadi och Miriam Bryant in i musikhjälpens bur, som i år står på Stora torget i Västerås. 

Musikhjälpen pågår den 9-15 december och årets tema är sex är inte ett vapen, och sätter fokus på sexuellt våld som förekommer i krig och konflikter världen över.

Liksom de två senaste åren kommer det även i år att arrangeras ett musikevent i Sveg med syfte att samla in pengar till Musikhjälpen.

Lördag den 14 december är det insamlingsfinal för Svegs ungdomsgårds insamlingsbössa. Musikhjälpen sänds då live på bioduken i biosalongen i Camp Sveg och elever från kulturskolan underhåller.

Klockan 16.30 öppnar man upp för mingel och fika. En halvtimme senare, vid 17-tiden börjar musikunderhållningen.

– Varm välkomna att visa ert engagemang och stötta Musikhjälpen 2019 med oss och Svegs ungdomsgård. Vill man hjälpa till med förberedelserna är man välkommen klockan 15, hälsar Mimmi Rainbow från arrangörshåll.

Här kan du lämna ditt bidrag fram till den 15 december: https://bossan.musikhjalpen.se/insamlingar/svegs-ungdomsgard-for-musikhjalpen

Musikhjälpen direktsänds i SVT Play, P3 och i Musikhjälpens app. Stora delar sänds även i SVT2. Produktionen är ett samarbete mellan SVT, P3 Sveriges Radio och Radiohjälpen.

Här kan du hänga med musikhjälpen i sociala medier.

Facebook: https://www.facebook.com/Musikhjalpen/

Twitter: https://twitter.com/musikhjalpen

Instagram: https://www.instagram.com/musikhjalpen

YouTube: http://www.youtube.com/user/Musikhjalpen

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!