Premiär för företagsmässa i Sveg nästa sommar

Mässan kommer under två dagar att exponeras i och runt Sveg Arena, till höger i bild. Foto: Morgan Grip

Dela det här!

Destination Sveg tillsammans med produktionsbolaget Happy Sveg och SFU (Svegs företag och utvecklingsförening) slår sommaren 2018 upp portarna till en företagsmässa i Sveg, Härjedalen Expo, 16-17 juni 2018.

– Sveg är den perfekta orten för en mässa säger Niklas Ohlson, som äger och driver bolaget Happy Sveg samt arbetar som chef och projektledare på Destination Sveg. Med ett strategiskt läge mitt i landet och med bra kommunikationer som flyg, buss och tåg in på knuten blir den tillgänglig för många, både utställare och besökare.

– Jag har under en tid haft tankar på att skapa en mässa i Sveg säger Niklas, dels för att det finns ett så pass rikt näringsliv som jag tycker ska visas upp på ett samlat ställe i centralorten Sveg. Vi på Destination Sveg jobbar för Svegsbygden som är en större del av Härjedalens näringsliv, därför vill vi bjuda in alla som på ett eller annat sätt verkar här så att fler får upp ögonen för vårt härliga landskap och dess fantastiska utbud. Men vi vänder oss också till externa företag och organisationer som kan få chansen att visa upp sin verksamhet.

En mässa är bra och positivt för nätverkande företag och föreningar fortsätter Niklas, vilket ligger helt i riktning med hur vi som destination jobbar för utveckling av näringslivet i Sveg och Härjedalen.

Mässan kommer under två dagar att exponeras i och runt Sveg Arena.

– Området där har fantastiska möjligheter menar Niklas. Ishallen är modern och fräscht utformad och innehåller allt som behövs för att kunna ha ett stort arrangemang. Vägg i vägg med arenan är Svegs badhus placerat, ett äventyrsbad med relaxavdelning för hela familjen. Hela mässområdet är vackert beläget vid Ljusnan, vilket ger helheten en fin inramning.

I anslutning till mässan finns goda parkeringsmöjligheter. I Sveg är det nära till allt som badhus, affärer, hotell och camping vilket ger en genuin, varm och välkomnande känsla.

Dela det här!