Sperrings Optik firade 30 år

Dela det här!img_7164.jpg
Ulf Sperring och Berith Wermelin är noga med att erbjuda service, kompetens och omtanke till sina kunder. Så har de gjort i 30 år och det kommer de att fortsätta med. Foto: Morgan Grip
I fredags hölls det stort 30-årskalas hos Sperrings Optik i Sveg. Det är 30 år sedan Ulf Sperring och Berith Wermelin flyttade från Sundsvall till Sveg för att ta över verksamheten efter optiker Arne Lindahl.

Verksamheten har de under åren utvecklat till en modern butik med modernaste teknik och ledorden som är deras styrka i den hårda konkurrens som råder på marknaden är service, kompetens och omtanke.

Innan de flyttade till Sveg drev de en framgångsrik optikerkedja i Sundsvall och det är lite av en slump att paret satsade på Sveg.

– Valet stod mellan flera olika alternativ men tanken på Sveg växte sig allt starkare, berättar Ulf. När vi väl bestämde oss för att köpa verksamheten av Arne Lindahl gick det väldigt fort och den 1 augusti 1984 slog vi upp portarna till Sperrings Optik.

Företaget satsar på att vara uppdaterad både vad gäller mode och att hänga med i teknikutveckligen, kompetensen är också något man satsar mycket på.

– Framtiden är svårt att sia om, konkurrensen ökar hela tiden, men vi kör med service, kompetens och omtanke som vår styrka och det tror vi på, säger Ulf som kommer att fortsätta driva företaget vidare så länge det är roligt.

Dela det här!