Sportlovslediga barn och ungdomar provade på curling

Sportlovslediga barn och ungdomar provade på curling. Foto: Peder Carlsson
Sportlovslediga barn och ungdomar provade på curling. Foto: Peder Carlsson

Dela det här!

Artikeln innehåller annonser och annonslänkar

Sportlovslediga barn och ungdomar provade på att spela curling när Svegs Curlingklubb arrangerade öppet hus i curlinghallen i Sveg.

– Vi har haft två pass varje dag, där vi har haft instruktörer från klubben som har tagit hand om barnen. Det har varit två roliga och givande dagar med mycket lek och skratt i hallen, berättar Birgitta Hansson, Svegs Curlingklubb.

Under de två dagarna valde ungefär fyrtio barn och ungdomar att prova på curling, även några föräldrar passade på att testa isen. Det bjöds också på fika, vilket var nästan lika populärt som att vara ute på isen.

– Jag tror att våra instruktörer hade lika roligt som barnen. Några av barnen skulle absolut komma tillbaka nästa säsong för att gå på ungdomsträningen, säger Birgitta Hansson.

Isen stängs nu av i slutet av nästa vecka, men klubben kommer att ta kontakt med alla barn som varit där under dessa dagar när nästa säsong startar.

– Vem vet, det kanske om några år kommer att finnas några barn från Svegs curlingklubb i elitserien eller i OS, säger Birgitta Hansson.

ANNONS:Dela det här!

Morgan Grip

morgan@mediamakarnagrip.se

Latest posts by Morgan Grip (see all)