Storpublik såg Vemhån vinna bykampen

ANNONS:

Dela det här!

img_6622.jpg
Staffan Nilsson, Mikaela Bäckström, Kenneth Westfält, Ida Westfält, Hans Dahlström och Marielle Bodin i segrande lag Vemhån. Foto: Morgan Grip
Drygt 1000 personer hade samlats på Solberga IP i Lillhärdal under måndagskvällen för att se när Bykampen 2014 gjordes upp. Deltagande lag var förutom hemmalaget Lillhärdal även Älvdalen, Lofsdalen, Ytterberg, Sveg och sist men inte minst det segrande laget från Vemhån.

Tävlingarna var minst sagt underhållande och de tävlande bjöd hela tiden på sig själva i de olika momenten, men hela tiden med seger i sikte. Man kan inte låta bli att förundras över hur man lyckas hitta på så många tokiga tävlingsgrenar. Många skratt och varma applåder hördes över arenan där lagen kämpade på för att ta hem segern.

I finalen gjorde så lag Vemhån upp mot Älvdalen, ett Älvdalen som för övrigt vann pris för bästa utklädnad som prins Carl Philip med fästmö Sofia Hellqvist och med kungen och drottningen i följe samt en präst som kunde viga dem inför den stora publiken. Finalen blev en spännande historia men där Vemhån visade sig vara det starkaste laget. Lagledare Kenneth Westfält och hans lagkamrater var mycket nöjda efter målgång.

– Det är ju alltid roligt att delta, ännu roligare att se på men allra roligast att vinna. Vi försöker att vara ödmjuka men det är ju svårt när man är bäst, säger Kenneth med glimten i ögat. 

Sveg fick nöja sig med en tredjeplats i årets kamp följt av Lofsdalen, Lillhärdal och Ytterberg.

Bildspecial!
Klicka här för fler bilder!

Bild 2

img_7086.jpg

Bild 3

img_7011.jpg

Bild 4

img_7504.jpg

Bild 5

img_6983.jpg

Bild 6

img_6512.jpg

Bildtext 2
Stefan Ormo-Elvis Persson, kvällens speaker med den äran. Foto: Morgan Grip
Bildtext 3
Älvdalen vann pris för bästa utklädnad som prins Carl Philip med fästmö Sofia Hellqvist och med kungen och drottningen i följe samt en präst som kunde viga dem inför den stora publiken på Solberga. Foto: Morgan Grip
Bildtext 4
Emma Jacobsson, Sveg har bollkoll. Foto: Morgan Grip
Bildtext 5
Magnus Mögel Proos, Sveg som Marit Bjørgen. Foto: Morgan Grip
Bildtext 6
Ytterberg har gått omkull i en av de fartfyllda grenarna. Foto: Morgan Grip