Stort intresse för provkörning av Indian Motorcycles

Indian MC Road Show Sveg 2020.
Foto: Privat
Foto av författare

Morgan Grip

Under lördagen mullrade det av blänkande motorcyklar vid träbjörnen i Sveg då motorcykeltillverkaren Indian Motorcycles, genom Eva Göransson, MC-profil i Sveg och Indian-ambassadör, var på besök med en roadshow. 

– Eftersom jag är deras ambassadör så fick jag möjligheten att låna sex stycken Indian MC av olika modeller från modellprogrammet 2020. Under dagen blev det över femtio provkörningar, berättar Eva Göransson, som hade god hjälp av Henrik Nilsson för att kunna genomföra arrangemanget.

Uppskattningsvis ett åttiotal hojåkare från både närområdet och mer långväga kom för att kolla in och provköra de Indian-modeller som fanns på plats. Härjeåsjöns Lantgård fanns på plats med kaffe och välsmakande fikabord.

– Fantastiskt att folk kommer från när och fjärran till Sveg för att provköra hoj, surra och ha ruskigt skoj. Nu sätter vi Sveg på bikerkartan. Det gynnar alla, som till exempel näringsidkarna i Sveg, vilket jag tycker är så himla bra för bygden, säger Eva Göransson.

Under dagen blev det över femtio provkörningar, berättar Eva Göransson, som hade god hjälp av Henrik Nilsson för att kunna genomföra arrangemanget. Foto: Privat
Foto: Privat
Eva Göransson, MC-profil i Sveg och Indian-ambassadör. Foto: Privat

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!