Susanne och Mikael är nya ägare till Härjeåsjöns värdshus: “I sommar blir det ett bra komplement till gården, sedan får vi se vad det blir”

Under måndagen lämnades nyckeln över till Susanne Brunnsberg och Mikael Jonasson av kommunchefen Gunnel Gyllander och kommunalrådet Anders Häggkvist. Foto: Härjedalens kommun

Dela det här!

Susanne Brunnsberg och Mikael Jonasson blir nya ägare till Härjeåsjöns värdshus och de kommer nu att utöka sin verksamhet i Härjeåsjöns lantgård.

– Det här trodde jag inte för ett tag sedan, men så kom tillfället. Det här kommer att bli ett fint komplement till vår gård, säger Susanne Brunnsberg.

Susanne och Mikael kommer att driva café och restaurang i värdshuset under sommaren och hålla öppet måndag till torsdag.

– I sommar blir det ett bra komplement till gården, sedan får vi se vad det blir. Värdshuset ger oss fina möjligheter att ta emot större sällskap och ha kvällsevenemang, säger Susanne Brunnsberg.

Härjeåsjöns värdshus såldes genom anbudsförfarande där idén till vad fastigheten skulle användas till vägde tyngre än priset. Susanne och Mikael gav det vinnande budet på 200 000 kronor.

Dela det här!