Vuaja stänger butiken i Sveg: ”Tack till alla fina kunder”

Robine Guldbrandsson stänger nu sin butik Vuaja i Sveg och satsar mer på webbshoppen och butiken i Funäsdalen. Foto: Morgan Grip
Robine Guldbrandsson stänger nu sin butik Vuaja i Sveg och satsar mer på webbshoppen och butiken i Funäsdalen. Foto: Morgan Grip
Foto av författare

Jessica Grip

Efter 2,5 år stänger nu Robine Guldbrandsson sin hundbutik Vuaja i Sveg.

Det är tidsbrist och längtan efter mer frihet som ligger bakom beslutet. Förutom butiken i Sveg har hon även en butik i Funäsdalen samt webbshoppen som hon startade för sju år sedan. De två sistnämnda kommer hon att driva vidare och även utveckla webbshoppen mer.

– Jag hinner tyvärr inte riktig med som det ser ut nu. Jag vill också kunna vara ute mer på marknader och möta kunder på så vis, det har jag saknat väldigt mycket, säger Robine.

Hundfoder är en stor del av verksamheten hos Vuaja och det kommer man även i fortsättningen att kunna inhandla.

– Många är lite oroliga att det inte ska finnas foder att tillgå i framtiden men det kommer vi att kunna leverera som vanligt, lovar Robine.

Den 28 juli stänger hon dörren till butiken på Kyrkogatan för sista gången och fram tills dess är det utförsäljning av allt som inte ska flyttas till butiken i Funäsdalen.

– Jag vill passa på att tacka alla fina kunder för den här tiden i Sveg och hälsar alla välkomna till webbshoppen och Funäsdalen, kanske vi även ses ute på någon marknad framöver.

Läs också!

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!