Lag Stener fyra i JSM i curling

Dela det här!stener.jpg
Lag Stener, f.v. Filip Stener, Joel Hansson och Kasper Gullbring, saknas på bilden gör Emil Ring. Foto: Morgan Grip
I helgen har Junior SM i curling avgjorts i Östersund med Svegs lag Stener som ett av de deltagande lagen. Trots fint spel under hela helgen fick de till slut se sig slagna och hamnade precis utanför prispallen. Filip Stener, Joel Hansson, Emil Ring och Kasper Gullbring håller dock modet uppe och känner att de fått visa vad de går för.

– Att komma utanför pallen är ju alltid surt, förklara Filip Stener, men vi lyckades sätta ett eko på hela JSM och de bästa lagen hade det verkligen tufft mot oss.

Lag Stener bjöd under helgen på imponerande spel som var något utöver det traditionella, till åskådarnas stora förtjusning.

– Ungdomsförbundskaptenen kom fram till oss efter matchen och lovordade oss, berättar Filip, helt plötsligt så kändes inte en fjärde plats så hemskt längre. Nu har vi sett till att alla andra vet vilka vi är och att man måste kämpa för att slå oss. Så nästa år, då jäklar tar vi dem, säger Filip och avslutar.

– Håller den här formen som vi hade i helgens matcher i sig så skall det inte vara några problem med nästkommande matcher i division 1 i Östersund.

Resultat Lag Stener i JSM 2014: www.cuponline.se

SE MER AV HÄRJEDALEN på Hela Härjedalens Youtubekanal!

 

Dela det här!