– Det kommer att serveras riktig husmanskost som dagens lunch samt riktigt bra á la carte kvällstid. Pubkvällar blir det ungefär en gång varannan månad och en gång varannan månad på Mysoxen, berättar Mani och utlovar hemlagad mat.
– Inget färdigt, enbart hemlagat, precis som på Mysoxen, säger Mani som också alltså kommer att driva Restaurang Mysoxen.
– Vi kommer också att servera lite annorlunda pizzor och en dag i veckan kommer vi att servera nepalesisk mat som innebär mycket vegetariskt, berättar Mani.
Personalstyrkan måste så klart utökas i och med att han nu kommer att driva två restauranger.
– Jag har redan rekryterat ny personal, kocken kommer från Ljusdal och direkt från restaurangutbildningen som han avslutar nu i maj, berättar Mani som själv kommer att finnas på båda ställen, i alla fall till en början.
– Jag kommer också att fräscha till restaurangen interiört med t ex en del ommålning så öppning blir förmodligen någon gång i augusti, avslutar Mani.