Högström klar för Tre Kronor

– Det är självklart jättekul. Det är väl den känslan jag har. Jag vill vara med och har inte sagt något mer än så. Många andra skriver att jag borde vara med, men jag har bara haft inställningen att jag vill vara med, säger Högström till Hockeynews.se. Foto: Johan Sahlén
Foto av författare

Jessica Grip

Marcus Högström är uttagen till Tre Kronor inför Karjala Cup. Nästa vecka finns han med i Karjalaturneringen för att jaga en plats i den slutliga OS-truppen, skriver sajten hockeynews.se.

Enligt många av de experter som följer SHL på nära håll, borde Djurgårdens toppback Marcus Högström ha varit med i truppen till Karjalaturneringen redan från början. Nu tar han en plats eftersom landslagsledningen har fått ett återbud.

– Det är självklart jättekul. Det är väl den känslan jag har. Jag vill vara med och har inte sagt något mer än så. Många andra skriver att jag borde vara med, men jag har bara haft inställningen att jag vill vara med, säger Högström till Hockeynews.se.

Han har tidigare spelat fyra landskamper med Tre Kronor och nu finns det alltså en chans att spela till sig en OS-plats.

– De har haft koll på mig och jag var med i diskussionen. Nu är jag med och det är huvudsaken känner jag.

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!