Skip to content

Ringrostig Schylberg slutade fyra i rallysprint i Borlänge

Peter Schylberg slutar på en lite snöplig fjärdeplats i sin klass B2wd, endast 0,7 sekunder från pallplats, i helgens rallysprint i Borlänge. Foto: Privat

Dela det här!

Rallyåkaren Peter Schylberg har under helgen varit i Borlänge och kört en rallysprint. En sträcka på fyra kilometer kördes två omgångar där bästa omgången räknades.

– På grund av inställda tävlingar större delen av vintern har jag haft ett uppehåll sedan Härjedalsbrickan i februari, så det här var gruspremiär för min del, säger Peter Schylberg.

Annonser
Webbyrå Mediamakarna Grip. Vi skapar webbplatser som älskas av såväl besökare som sök- motorer. Webbhotell med drift, förvaltning och support i framkant.

– Första omgången var det ringrostigt och ett halvtaskigt tempo, i sista omgången bestämde jag mig för att köra ett “bära eller brista”-åk och det blev en betydlig förbättring, säger Schylberg.

Peter Schylberg slutar på en lite snöplig fjärdeplats i sin klass B2wd, endast 0,7 sekunder från pallplats.

– Väldigt små marginaler när det gäller sprintåkning. Nu hoppas jag det rullar på med lite fler tävlingar så tempot kommer, säger Schylberg.

Nästa tävling i Schylbergs kalender är Solörsprinten den 15:e juni i Sveg, en tävling som dock inte ingår i Sprintserien.

Dela det här!

Annonser

Scroll To Top