Värdshusets sista räkmacka

Värdshusets sista räkmacka. Foto: Privat
Foto av författare

Morgan Grip

Härjeåsjöns Värdshus hade i tisdags öppet för en sista lunch för samtliga som arbetar eller praktiserar inom avdelningen för arbete och aktivitet, innan man avslutar och stänger för gott. En stängning som är ett gemensamt beslut inom avdelningen.

Naturligtvis serverades det räkmackor, som blivit något av ett signum för värdshuset under de år som arbete och aktivitet drivit värdshuset. Under tjugosex år har IDAMIC drivit verksamhet vid Härjeåsjöns Värdshus, med café, à la carte och räkaftnar.

– Samtidigt som man njöt av mackorna och gemenskapen var det också lite sorgsamt att detta var sista serveringen. Men nu är det slut, var sak har sin tid. En epok går i graven, säger Eva Larsson, avdelningschef för kommunens avdelning arbete och aktivitet.

Prenumerera på min YouTubekanal

Morgan Grip – I kameralinsen med Härjedalen som utgångspunkt. Det är självklart helt gratis!