Summer Girl – en sommarlåt signerad Bond/Michailoff

Dela det här!Summer Girl, Bond/Michailoff.
Ni har väl inte missat den här sommarlåten signerad Bond/Michailoff. Summer Girl gör sig riktigt bra på sommarens spellistor.

Efter många år som gitarrister och sångare i partybanden Smalare än Thord och Marmeladorkestern, har Staffan Bond Westfält och Michael Michailoff nu startat en akustisk/elektrisk duo tillsammans. 

De har båda arbetat med musik i alla dess former under många år, både med egna skiv- och artistprojekt och som producenter och låtskrivare till andra. De har även synts till i Melodifestivalen. 

– Det är en stor glädje för oss att tillsammans få skapa musik på både nya och gamla scener, säger Staffan Bond Westfält.

Staffans musikaliska resa började en gång i tiden i Sveg där han är uppväxt och varifrån han tog vägen via musikgymnasiet i Härnösand, vidare till Stockholm och det musikliv som huvudstaden kunde erbjuda. Michael föddes i Gällivare och gjorde sig känd som musiker när han 2002 deltog i Fame Factory i TV 3.

Lyssna på Spotify: https://open.spotify.com/track/6KZ0hm2kFqppuTKgtMP5Uw
 

Bild 2

bond.michailoff.ny_.jpeg

Bildtext 2
Staffan Bond Westfält och Michael Michailoff utgör den akustisk/elektriska duon Bond Michailoff. Foto: Gunnar Seijbold. Redigering & bearbetning: Max Åberg

Dela det här!